Nor-Fishing 2024

Løsninger «on demand». Dine behov. Vår ekspertise!

Ta kontakt
Members
BAADER har en portefølje avproduktmerker som betjener et bredt spekter av kunder og industrisegmenter, og tilbyr et utvalg av utstyr, løsninger og tjenester for å imøtekomme forventningene.

Nor-Fishing 2024

Nor-Fishing 2024
Visit BAADER at booth F-549
20-22 August 2024 | Trondheim Spektrum, Norway
  • Bli med på en reise til våre «on demand» løsninger. La oss snakke om vårt nyeste medlem innen hvitfiskfiletering – BAADER 189 Pro – som vi stiller ut på vår stand.
  • I tillegg er vi klare til å fortsette våre diskusjoner rundt våre “on demand” løsninger skreddersydd til dine spesifikke behov.

Høydepunkter

Kvitfiskfiletering gjenoppfunnet – Få ennærmere titt på standen – Selv for bløt fisk
BAADER 189 Pro er etterfølgeren til en ekte legende som nå vender tilbake i en oppdatert versjon, slik at operatører kan få det beste ut av hver fisk på en enda mer effektiv, smart og energibesparende måte. Høyere utbytte – renere fileter og mindre trimming er nøkkelen til suksess.

Overbevis deg selv på vår stand F-549
BAADER 189 Pro
Løsninger for ombordprosessering
I den dynamiske og konkurranseutsatte fiskeriverdenen er det av største betydning å maksimere effektivitet og produktkvalitet. Våre toppmoderne systemer muliggjør umiddelbar prosessering av fangsten direkte ombord på fartøyet, noe som sikrer maksimal ferskhet, reduserer svinn og øker lønnsomheten. Med vår innovative tilnærming gjør vi det mulig for fiskeriselskaper å optimalisere arbeidsflytene sine, møte strenge kvalitetsstandarder og tilfredsstille den økende etterspørselen etter høykvalitets fiskeprodukter.
Digitalisering og Programvareløsninger
"Vår programvare. Din prosess"

Som en komplett “on demand” teknologileverandør tilbyr BAADER dedikerte programvareverktøy for matprosessering som gir deg neste nivå av sporbarhet, produksjons- og kvalitetskontroll. Våre programvareløsninger hjelper deg med å ta de riktige beslutningene og oppfylle de stadig økende kravene til matsikkerhet, bedre råvareutnyttelse og bærekraft.
Mot 100% fisk
Gjennom hvert trinn i prosesseringslinjen hjelper vårt utstyr med å legge til rette for målet om 100 % fiskeutnyttelse. Vi designer hver av våre løsninger med høyest mulig råvareutnyttelse og effektivitet i tankene. Fra den reneste sløying til den høyeste kvaliteten på fileter, med BAADERs løsninger kan du være trygg på å generere høyest mulig verdi.

Selv de gjenværende biproduktene er av slik kvalitet at de enkelt kan brukes som en fornybar kilde til et bredt utvalg av verdiskapende produkter.
BAADERING-teknologi
I tillegg til vårt brede utvalg av løsninger for høykvalitets sjømatforedling, er vår BAADERING-teknologi en avansert prosess for skånsom separasjon av myke og faste komponenter fra fiskeavskjær. Maksimal utvinning av fiskefarse gjør det mulig å lage verdiskapende fiskeprodukter som fiskepinner og snacks fra de myke komponentene. De gjenværende faste (svinn)komponentene kan bli videre resirkulert og foredlet, med tredjepartsteknologi, til avanserte applikasjoner som kosmetikk, næringsmidler, dyrefôr og mye mer.
"On demand" løsninger for laks
Sjømatforedling er i stadig utvikling og i forkant står BAADER med vårt omfattende utvalg med foredlingsløsninger for laks. Vårt toppmoderne utstyr er designet for å håndtere alle steg av lakseforedling med presisjon og effektivitet, og sikre maksimalt utbytte, overlegen kvalitet og minimalt med avfall. Fra human bedøvelse og automatisert sløying til avansert filetering og porsjonering, våre løsninger er skreddersydd for å møte de spesifikke kravene til lakseforedlere. Med fokus på bærekraft, optimaliserer teknologien vår ikke bare råvareutnyttelsen, men støtter også produksjonen av høyverdige biprodukter.

Høres dette interessant ut?

BAADER sine prosesseringseksperter og salgsrepresentanter vil være klare til å møte deg på stand F-549. Din pålitelige, alt-i-ett leverandør for «on demand» løsninger innen fisk- og sjømatprosessering.

Hva driver oss

Fiskeforedlingsindustrien gjennomgår en transformasjon. Forbrukertrender samt stadig strengere krav til matkvalitet og sikkerhet, bærekraft, fiskekvoter og volatile markeder er avgjørende faktorer for denne endringen.

Under disse raskt skiftende forholdene er det enda viktigere å kunne stole på effektive, smarte, «on demand» løsninger fra en enkelt, pålitelig kilde som gir din fisk- eller sjømatprosesseringsoperasjon maksimal avkastning og fleksibilitet.

Hos BAADER er kvalitet, pålitelighet og partnerskap det som driver oss til å innovere verdikjeder innen fiskeforedling. I over 100 år har vi hatt som mål å betjene den globale fiskeforedlingsindustrien med avanserte «on demand» løsninger og automatisering skreddersydd til dine spesifikke behov.

BAAADER Event
Løsninger langs verdikjeden
Faktorer som råvarebehandling, kvalitet, hastighet, effektivitet, vedlikehold og utbytte påvirker valg av utstyr ved hvert prosesstrinn i verdikjeden. BAADER tilbyr innovativt, pålitelig utstyr til de forskjellige prosesstrinnene, hele veien fra høsting eller mottak til frysing og pakking. Våre løsninger er utviklet for å støtte våre kunder i å oppnå og opprettholde langsiktig økonomisk, sosial og miljømessig bærekraft og tilby forbrukere over hele verden næringsrik sjømat av høy kvalitet.
Løsninger på tvers av arter
Vi betjener ulike arter, inkludert hvitfisk, havabbor, rødfisk, krabbe, laks, pelagisk fisk og tunfisk, og tilbyr verdiskapende prosesseringsløsninger på en ressurssparende og bærekraftig måte!
Løsninger skreddersydd for dine prosesseringsbehov
Enten du er en regional eller en stor multinasjonal foredler, tilbyr BAADER løsninger skreddersydd for dine spesifikke behov. Fra enkeltstående maskiner til totale vegg-til-vegg løsninger sørger vi for å levere kvaliteten, volumet og utbyttet du trenger. BAADER er din totalleverandør for pålitelig utstyr for prosessering av fisk og sjømat. Vårt utvalg av primære foredlingsløsninger inkluderer humane bedøvelses- og slaktingsapplikasjoner, innovative sløye- og nobbemaskiner og hygieniske, effektive blødetanker for maksimal produktkvalitet. Disse leverer fast kvalitetsfisk klar for videre bearbeiding eller pakking. Vårt utstyr for sekundære foredlingsløsninger inkluderer maskiner for de-scaling, skinning og fjerning av mørkt kjøtt samt linjer og utstyr for hodekapping, filetering, trimming og pinbeinfjerning. Over hele utvalget tilbyr vi også løsninger for temperaturkontroll, inkludert nedkjøling, superkjøling, platefrysing, IQF tunnelfrysing og tining. Effektivitet på slutten av linjen oppnås gjennom intelligente veie-, klassifiseringsog pakkesystemer som automatisk regulerer produksjonsflyten. Å velge BAADER betyr å samarbeide med en pålitelig leverandør av avanserte «on demand» fiskeforedlingsløsninger. Sammen designer vi effektive og fleksible løsninger som vil gjøre deg smidig til å svare på stadig skiftende markedsforhold, matsikkerhetsstandarder, dyrevelferdskrav og bærekraftsmål. Kom og snakk med våre spesialister og oppdag den optimale løsningen for dine spesifikke behov.

La oss møtes

BAADER sine prosesseringseksperter og salgskontakter vil være tilgjengelige på standen for å snakke om våre «on demand» løsninger skreddersydd til dine spesifikke behov.


Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, vennligst fyll ut følgende skjema:

SALES AND SERVICE
GET YOUR JOB

ENGLISH

Get the insights about BAADER at Nor-Fishing 2024 in English

TO The page